Vloeren

Vloeren

Moderne vloeren, zoals PVC stroken en laminaat hebben met elkaar gemeen dat ze eenvoudig in onderhoud zijn.
Om een goede vloer te kiezen is het fijn iets meer over deze vloeren te weten. Er valt veel over te vertellen en iedere situatie is anders. Daarom geven wij in de winkel passende adviezen.
Van alle vloeren hebben we stalen groot, heel groot of klein in huis. Voelen, zien en informatie zijn belangrijk om de juiste vloer te kiezen. Daarna mag u de stalen ook altijd mee naar huis nemen om daar bij uw eigen meubelen te kijken of ze nog net zo mooi zijn als in de winkel.

Laminaat


Laminaat blijft een mooi product, iets minder duur dan PVC maar net zo duurzaam. Met een goede ondervloer is laminaat geschikt voor appartementen. De vele mooie dessins zijn soms niet van echt hout te onderscheiden, maar dan wel veel makkelijker in onderhoud.

PVC stroken


De PVC stoken vloer is veelzijdig en heel praktisch in gebruik. Ideaal bij vloerverwarming.
PVC stroken zijn veelal verkrijgbaar in houtstructuren, maar ook in tegelmotief. Vooral de betonlook is erg modern om te zien. 

PVC stroken op HDF


De toplaag hiervan is het zelfde als 'gewone' PVC stroken, maar da op een HDF ondergrond, en afgewerkt met een kurklaag als rug. 
Het grote voordeel van dit product is dat het isoleert door de kurk en HDF laag. Een tweede voordeel is dat er niet geëgaliseerd hoeft te worden. Dat is ideaal voor een ruimte die niet helemaal leeg gehaald kan worden, maar ook voor houten vloeren. 
Nieuwe alinea

Tapijt


 Wij hebben een royale collectie tapijt onder ander van Ambiant, Parade en Interfloor. Zo zorgen we er voor dat er voor iedere wens en iedere situatie een passende vloerbedekking hebben. Trap stofferen, een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Alles kan door onze vakbekwame stoffeerders gelegd worden.
Nieuwe alinea

Vinyl


Vinyl is een product wat al vele jaren op de markt is. Een goed betaalbaar en goed te onderhouden product. 
De laatste jaren is het uiterlijk van vinyl enorm verbeterd. De dessins zijn levensechter geworden en worden tegenwoordig voorzien van een natuurlijke structuur. 

Trappen


Een gestoffeerde trap verhoogd het wooncomfort enorm. Het zorgt voor een warm gevoel en minder geluidshinder bij het op- of aflopen.

Onze Merken


Share by: