Raamdecoratie

Maatwerk raambekleding

Onder raamdecoratie verstaan we de grote hoeveelheid mogelijkheden om het raam aan te kleden met maatwerk binnenzonwering. Het meest bekende zijn de rolgordijnen, de horizontale lamellen  en vouwgordijnen, plissé en duette, duo rolgordijn. Dit zijn een aantal van de vele mogelijkheden die er zijn. 

Wij hebben een zeer ruime ervaring met het adviseren en monteren en willen met onze ervaring en professionaliteit u graag van dienst zijn.

Duette


Duette en Plissé zijn zeer flexibele raamoplossingen. De vele keuzes in verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stoffen, zorgen dat er voor iedere ruimte de juiste transparantie en kleur beschikbaar is.
Met de nieuwste technische uitbreiding van Easy Fit kan zelfs het meest moeilijke raam ook voorzien worden van de perfecte match.

Duo Rolgordijnen


Duo Rolgordijnen, Multishade, Eclips en nog een aantal namen worden gebruikt voor deze modieuze gordijnen. Twee lagen stof, waarvan de voorste op rolt. 

Uitvoeringen zijn er met of zonder koof en in vele dessins.

Duo Rolgordijnen zijn een zeer stijlvolle manier om de lichtinval te regelen.


Horizontale lamellen


Horizontale jaloezieën zijn in de jaren vijftig door Luxaflex gelanceerd.

Door het draaien van de tuimelstang heeft u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen aar aan de tuimelstang te draaien.

Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen, montage mogelijkheden en jaloezie breedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Houten Jaloezie


Een mooie variant op de horizontale jaloezie is de houten jaloezie.

Een natuurlijk materiaal met een robuust uiterlijk. De keuze met of zonder ladderband geeft nog een mogelijkheid een extra personal touche aan te brengen.

Rolgordijnen


Een rolgordijn is een eenvoudig systeem met zeer vele mogelijkheden.

Eenvoudig en stijlvol design gaan hand in hand. In onze collectie vind u een grote  variatie aan mogelijkheden.

In de Basic collectie hebben wij de simpele maar kwalitatief goede rolgordijnen voor een bouwmarkt prijs.

Maar ook compleet opgewaardeerde design rolgordijnen van b.v. Sunway die werkelijk prachtig zijn afgewerkt en een sieraad voor uw huis zijn.

Vouwgordijnen


Vouwgordijnen zijn nog steeds een populaire raambekleding.
Groot voordeel is de wasbaarheid.  Mits de stof geschikt is om te wassen.

Er zijn meerdere modellen. De meest gebruikte heeft ingestikte baleinen naar achteren.
Een leuke variant hierop is het vouwgordijn met baleinen naar voren gestikt. In neergelaten toestand worden de baleinen extra geaccentueerd.
Het erker model is hierop weer een variant. Nu worden de baleinen naar voren gestikt en om en om opgenomen. Daardoor ontstaat een pakket wat veel vlakker opvouwt en daardoor uitermate geschikt is voor erkers.

Onze Merken


Share by: